top of page

The New Earth, maatschappij in wording.


Als spiritueel schrijfster is het voor mij belangrijk om heldere en zuivere boodschappen door te geven die afkomstig zijn van licht en liefde, in plaats van dualiteit en de mind. Er is al zoveel gaande aan diverse energieën dat ik het als mijn missie zie om te delen vanuit de staat van liefde en zuiverheid. Dat ik teksten met frequenties deel die bekrachtigen in plaats van angst opwekken.


Op dit moment van de tijd is er veel aan het veranderen in de wereld. Zoals vele benoemen dat we nu daadwerkelijk in het begin van het Waterman tijdperk staan ervaren velen van ons een verandering in zijn of haar leven. En ook zien we grote veranderingen terug in de buitenwereld. Mensen maken andere keuzes, veranderen van werk, nemen meer de tijd om vrijheid te voelen, staan stil bij de waarde van geld, wat overvloed is en luisteren meer naar het hart in plaats van het hoofd. We voelen allemaal diep van binnen dat we geraakt worden door een andere manier van denken en kijken naar de wereld.


Ook relaties zijn veranderd. Waar we vroeger vanuit traditie, co-dependency en karma relaties aangingen worden we nu uitgedaagd om de zielsliefde te volgen. Er zijn steeds meer tweelingzielen die elkaar ontmoeten en via de verbinding elkaar helpen oude relatie wonden te helen, en te laten ontwaken naar zuivere liefde. Deze ontmoeting brengt tweelingzielen de les om vanuit onvoorwaardelijke liefde een verbinding op zielsniveau aan te gaan.


Zoals altijd staat de mensheid in poorten van evolutie. Het leven hier op aarde is een spel in evolueren, ontdekken en creëren. We bezoeken als ziel keer op keer deze aarde, of zelfs soms een andere planeet. Niks staat ooit stil, dan was er geen leven mogelijk. In de stilte is zelfs beweging. Omdat alles altijd in beweging/trilling is blijven ook wij altijd in beweging en trillen mee op een frequentie. Onze aarde trilt nu in een andere frequentie en neemt ons mee met haar transformatie.


Zoals het leven 20 jaar geleden was, is het leven nu niet meer terug te kennen. De momenten dat we nog bij elkaar op bezoek gingen zijn nu vervangen door online-ontmoetingen. En nog veel meer wat vroeger bestond en nu compleet veranderd is. Zo veel om op te noemen. We zoeken steeds meer naar betekenis, wat is nog echt en wat is voor mij belangrijk? Langzaam maken we allemaal de weg naar ons hart en een dieper ontwaken in onze missie.Maar wat zegt dat over ons als mens? Hoe gaan wij vanuit onze ziel hier mee om? Wat gebeurt er bij ons?


Het Waterman tijdperk staat voor unieke expressie, verbinding vanuit authentiek contact, waarheid, gemeenschappelijk doel en gelijkwaardigheid. Broederschap en zusterschap komt meer en meer in onze verlangens en maatschappij omhoog. Samen creëren, zijn en groeien. Maar dit keer in een vorm die authentiek is en ieder individu uniek zichzelf mag zijn.


Vele staan dan ook op het pad van deze unieke vorm neerzetten en zo groepen te vormen. Mag jij helemaal jezelf zijn? Ziet de ander jou in je kracht en licht? Kunnen we elkaar begrijpen, ook al zijn we anders? Wat is het juist dat ons verbindt? Durf ik mijn ziel naar buiten te laten schijnen en jouw ziel te ontmoeten? Wat is voor mij belangrijk in mijn leven en hoe geef ik hier vorm aan? Durf ik in mijn eigen waarheid te geloven, te spreken en eventueel alleen te komen staan? Durf ik een groep of relatie die niet klopt voor mijn ziel en innerlijke waarheid los te laten? Durf ik te geloven op een wereld van verbinding, waarheid, liefde en vrijheid in expressie en toch samen zijn?


Deze weg die we op dit moment van de tijd lopen gaat langzaam en bereid ons voor op een hogere frequentie. Hoe meer we karma gaan loslaten, hoe lichter we gaan worden. We zullen in frequentie verhogen en zo meer gaan leven in de 5e dimensie. Oordelen als goed of fout zullen plaats maken voor ervaren en voelen. Je volgt steeds meer je gevoel wat voor jou klopt zonder dat je het een oordeel geeft. Ons bewustzijn wordt ruimer, breder, groter en meer multidimensionaal. Het hart zal het anker worden van waar we uit ervaren en bewegen samen met de gevoelens in onze buik.


En ook in deze overgang komen er steeds meer sensitieve en hogere frequentie baby’s op de aarde. Allemaal met een missie om bij te dragen aan de evolutie. Ze komen binnen op hun juiste frequentie en de frequentie van de ouders. Hier ga ik zeker nog meer over schrijven omdat dit een heel mooi proces is en moeders helpt hun frequentie te verhogen.


Neem voor jezelf een moment om te zien wat er in jouw leven veranderd is. Wat ben jij anders gaan doen, of wat is er veranderd in jou? Wat is weggevallen in je leven of heb je bewust laten wegvallen omdat het niet meer klopte voor jouw innerlijke waarheid en hart? Wat in jouw leven heeft je harmonie en schoonheid laten zien? Waar voel jij dat je nog meer authentiek aan het worden bent? Geloof je in jouw eigen scheppende kracht en waarheid?
13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page