top of page

Magical Womb Healing

 

De magical Womb healing brengt je dieper in je moeder aarde verbinding, je vrouwelijke ziel en opent je in diepere lagen door middel van klank en overdracht van helende energie. Je levensstroom begint weer te stromen en je maakt verbinding met je rijke gevoelsleven, wijsheid, intuïtie, inner healer, zelfliefde en ware kracht. 

IMG_8871.jpg

Explore how to heal the relationship with your sacred womb, a place of death, re-birth, life, and creation.

13 video's

Een magische reis met begeleide meditaties, healing, frequentie heling, reconnect je met moeder aarde, ontmoet je jouw inner healer ontvang je een womb clearing en een galactic soundhealing.


Online reis van 6 maanden toegang tot alle video's!
Bekijk hier de inhoud van deze journey!

womb healing nederland
womb healing nederland

Ontdek in deze Magical Womb healing journey hoe je de relatie met je heilige baarmoeder kunt activeren en dat je weer gaat stralen van levensenergie! Deze helende reis brengt je uit je hoofd weer terug in je hart én buik. Je krijgt weer toegang tot de creativiteit, seksualiteit, intuïtie, helderheid, wijsheid en spiritualiteit die in jouw authentieke vrouwelijke aard ligt.

 

Waarom is het nodig om onszelf te helen?

Trauma's die verbonden zijn met de baarmoeder kunnen worden geheeld en zo win je jouw natuurlijke kracht weer terug als ook delen van jouw ziel. Waar ontkenning, pijn en trauma is, zijn ook vaak delen van de ziel verloren, ook wel bekend als soul loss. Als je jezelf heelt kom je weer dichter bij de eenheid in jezelf. Dit geeft een gevoel van thuiskomen, rust en vrede. Je gaat dan als vanzelf meer samensmelten met je zielen bewustzijn. 

Voor wie is deze online healing journey?

Voor de vrouw die behoefte heeft aan diepgang in haar leven, klaar is voor de relatie met haar ware zelf, het verlangen heeft om haar zelf lief te gaan hebben en haar geloof in magie weer te herstellen.

 

Deze reis kan voor de vrouw zijn met een kinderwens om zwanger te worden maar ook voor de vrouw die geen baarmoeder meer heeft. We hebben als vrouw zonder de fysieke baarmoeder nog altijd een blauwdruk van de baarmoeder in onze energie, dit is de plek van de vrouwelijke wijsheid. 

 

Als je als vrouw voelt dat je het spannend vind om naar de baarmoeder te gaan dan zeg ik, 'yes! dan ben je aan het juiste adres'. Want waar het spannend word daar ligt je nieuwe ontdekking in een diepere laag van je ziel. En die reis is magisch!

Over Odith

 

Het is mijn missie om de fijngevoelige vrouw te begeleiden, ondersteunen en te helen. Dit doe ik vanuit mijn multidimensionale afstemming, het zielenbewustzijn en de verbinding met de nieuwe aarde als celestial soul en voice healer.

Met veel vreugde deel ik deze mooie healing journey met de vrouw en iedere ziel die voelt dat ze dieper wil gaan. Heerlijk thuis in je eigen omgeving daar waar jij kan ontspannen en je kan gaan aarden. Je huis is je tempel waar jouw lichaam in leeft!

bottom of page