top of page

Heimwee naar huis, de diepe wond van de Starseed Soul.Het zoeken naar je huis, een thuis, altijd op pad, altijd zoekende op moeder aarde. Nergens voelt als jouw plekje, een diepe pijn in je hart. Een sluimerende pijn in je hart, de pijn van eenzaamheid. Zo diep, zo pijnlijk, zo ondraagbaar. Alsof je zweeft en maar niet kan landen. Het voelt niet veilig en je blijft naar jezelf en het leven kijken ipv werkelijk IN je lichaam en het leven te stappen. Maar je kan niet meer, je bent op. De energie van nu vraagt je om moed te hebben, om te veranderen, je voeten op aarde te zetten. Je voelt de roep van Gaia, JIJ bent nodig!


En dit is wat nu in het collectief nodig is, de incarnatie van hoger licht die een bedding mag krijgen. Starseeds mogen erkenning en een bedding krijgen. Zo leggen we de fundering neer om uit de False Matrix te stappen naar het pad van de True Natural Organic Matrix. De Starseed lichtwerkers zijn de frequentie houders, de alchemisten en leggen het pad uit naar de 5e dimensie. Ze verplaatsen zich over de aarde en brengen hun licht.


Open en puur deel ik met jou deze blog want door authentiek te zijn brengen we elkaar thuis. Als klein meisje ben ik hier gekomen met een observerende blik. Altijd naar de sterren kijkend. Waarom ben ik hier, wat is dit voor plek, heb ik hier wel voor gekozen? De wereld om mij heen was vreemd en voelde koud aan. Nergens kon ik aansluiting vinden als alleen mijn eigen fantasie wereld. Vragende aan mijn moeder; Waarom ben ik hier? Hoe is de aarde ontstaan? Helaas kreeg ik geen antwoord. Opgesloten in mijn eigen schulp en een diepe angst voor de natuur en moeder aarde. Niet werkelijk het leven willen aangaan. Vele verhuizingen vanaf mijn 17e van huis naar huis, altijd weer verplaatsen.


En daar in 2011 veranderde er iets in mijn bewustzijn. Ik ging op reis en maakte een bijzondere rondreis door Schotland. Deze reis was de opening en activatie van een pad dat ik nu in 2023 begin. Ik werd hier“wakker” . Zonder dat ik het wist bezocht ik diverse krachtplekken in de natuur van Schotland. Tijdens deze reis werd ik geleid naar de Rosslyn’s Chapel die staat op een krachtige energiebaan waar de heilige graal ligt opgeslagen. Deze energiebaan vertegenwoordigt de vrouwelijke energie, de vruchtbaarheid en onvoorwaardelijke liefde van het vrouwelijke. Ik was me van niks bewust. De puzzelstukjes gingen later pas vallen.
Na deze reis was ik niet meer hetzelfde. Een goddelijke vrouwelijke energie kwam als een vuur omhoog in mij. Mijn ziel was wakker door deze reis in dit magische land. Het was alsof ik door een portaal ging met de activatie van mijn zielsmissie. De herinnering in mijn DNA van de aarde magie en de heilige mystieke energie in ons als mens. Het eenheidsbewustzijn kwam omhoog in mijn hart. Mijn voetstappen waren gezet op dit land en activeerde mijn codes voor het ascensie proces.


Bij thuiskomst wist ik dat ik verder moest en alles los mocht laten in mijn leven van dat moment. Ik stapte op het onbekende pad. Het pad van mezelf voorbereiden op een innerlijke Union.Reizen is wat mijn ziel me telkens vooruit duwde. Zo ging ik in 2014 naar een klooster in België op zoek naar het boeddhisme. Zo stapte ik in de Vipassana reis van 10 dagen 10 uur per dag mediteren. Dit was een intense reis door vele weerstanden. Maar daar op die plek gebeurde er iets magisch. Een verlichting die mijn ziel liet zien dat lijden niet bestaat. Ik zag alle pijn en lijden op aarde, de zwaarte van de mens, de illusie die we zelf creëren, de donkere sluier die om ons heen hangt, er was voor een moment alleen maar liefde en licht. Er zijn geen woorden voor deze ervaring, zo onbeschrijfelijk dat deze ervaring was.
Daarna reisde ik in 2015 naar India om me te verbinden met de tantrische leer, de Shiva en Shakti energie en de heiligheid in de tempels. Alleen op reis met mijn backpack door het land van drukte en de kracht van de wil. Ik zag de heiligheid en voelde het goddelijke, het mannelijke, de God die daar zo zichtbaar en voelbaar was. Ik zong in de heilige Ganges en eerde haar vrouwelijke energie.


In 2018 kwam ik terecht op de krachtplek Elohim in Groningen. En daar, op deze prachtige plek ontmoette ik mijn Starseed multidimensionale zelf. Een zachte liefdevolle plek waar de magie van de aarde voelbaar was. Een lied in de aarde die mij thuis liet komen. Mijn angst voor de aarde verliet mijn systeem en ik kon zachtjes aan gaan aarden. Deze bedding had ik nodig om mijn licht hier in mijn lichaam te verankeren. 3 jaar lang reed ik op en neer naar deze plaats en volgde er het pad van zelf-realisatie. Mijn lichttaal ging stromen en het voelde alsof ik mijn eigen taal eindelijk kon gaan spreken. De taal van mijn sterren verbinding, mijn familie van licht.


De natuur was vanaf dit moment niet meer uit mijn systeem te krijgen. Ik wilde de natuur in, mezelf verbinden met de schoonheid. Zingen en wandelen. De magie van de aarde was voelbaar en ook maakte ik steeds meer kennis met de energie van Lemurië, Atlantis en Avalon. De Keltische energie van Engeland stroomde mijn systeem binnen. Aarde magie en alchemie waar ik mee ging werken.In 2021 werd ik geleid om een reis te maken met een Vision Queste en verbleef ik in de natuur voor 2 dagen. Geen eten, geen tent, alleen ik, mijn slaapzak en een fles water. Ik wilde één worden met de natuur. En dat gebeurde. Alles viel samen op dat moment, ik was onderdeel van moeder aarde. Ik communiceerde met de bomen en de dieren. De nacht die ik doorbracht was alsof ik in de donkere baarmoeder van de aarde sliep. Een thuiskomen waar ik nog nooit van had kunnen dromen. Hierna ben ik met de bomen en planten gaan communiceren. Een diepe vreugde opende zich in mijn hart.


Maar nog steeds, daar was dat onderliggende gevoel. Ik moet reizen maar geen idee waarom. En zo ging ik weer op naar de volgende reis, dit keer naar Italië in 2022. Met als intentie om een retraite te gaan geven voor healing aan vrouwen, in de natuur in de prachtige heuvels van Italië. Ik had een huis gehuurd en alles stond klaar. Maar, het plan ging niet door. Daar zat ik, in een prachtig groot huis, in de heuvels, alleen. Diep van binnen wist ik, hier ben ik niet voor niks. Het universum heeft mij niet voor niks 3000 km laten rijden. Wat mag ik hier ervaren en ontdekken?Een maand verbleef ik in dit huis. Het was een heling, alsof ik daar al ooit eerder was geweest. Ik ging door vele lagen van heling in het huis, wat voor even voelde als mijn thuis. Ik zong tussen de bomen, wandelde en maakte er muziek. Deze tijd alleen was als een cadeau die ik mezelf eindelijk mocht geven.En daar gebeurde iets bijzonders. Er stond een boek in de boekenkast, terwijl ik het boek opensloeg, viel mijn blik op het dorpje Asissi. Iets in mij vertelde dat ik mocht gaan naar deze plek. Nog geen uurtje rijden van waar ik was, kwam ik aan in dit bijzondere plekje en werd ik geleid naar de Sint Francis Chatedraal. Een lange tijd heb ik daar doorgebracht en gevoeld waarom ik daar moest zijn. Uiteindelijk zag ik op het altaar een beeldje staan van een man en een vrouw. De heilige verbinding. Niet wetende dat hier weer de energie voelbaar was van de heilige verbinding van het eenheidsbewustzijn. Franciscus van Assisië is de incarnatie van opgestegen meester Kuthumi die de Theosofie, het begrip van Eenheid in de wereld bracht.Na mijn vertrek uit Italië reed ik door Zwitserland en bewonderde de kracht van de natuur, de rauwe bergen. Het voelde als een prachtige mannelijke aarde energie. Puur, zuiver en rauw. Terwijl ik daar mijn nacht doorbracht was er een verrassing die ik niet zag aankomen. Ik kwam in verbinding met een mannelijke energie, een ziel die mij mijn pure zelf liet zien. Via zijn ogen zag ik mezelf en voelde ik mijn innerlijke Union voltrekken. Dit moment bracht mij werkelijk thuis, een deel van mijn hogere licht aarde zich op dat moment terwijl we samen een stukje door de vallei van de bergen wandelden. Het was voor een moment hemel op aarde. Mijn verbinding, mijn ware zelf kreeg een anker in de aarde. Een pure liefde van eenheid die ik verankerde in mijn hart.


Door mijn verhaal te delen kun je zien hoe belangrijk het is om weer te gaan herinneren. Dat we echt elkaar nodig hebben om “wakker” te worden. We hebben te lang geslapen en zijn de herinnering kwijt geraakt met alle magie die de aarde als wij ook als mens bevatten. Hoe wij als mens verbonden zijn met een hoger licht, hoe wij puur en goddelijk zijn in onze kern. Ieder heeft zijn of haar rol te spelen in de reis hier op aarde. De reis uit de illusie dat we gescheiden zijn, dat magie niet bestaat, liefde buiten ons is en we niet spiritueel zijn. We zijn spirituele wezens met een aardse ervaring. Dit is het ascensie proces! De versmelting van het hogere subtiele met het aardse fysieke.Mijn rol is het wakker maken van de hemelse energie, ook wel de mystieke energie met mijn Starseed bewustzijn. Het begin heb ik nu gemaakt om met jou een verhaal te delen over reizen naar binnen via mensen, plaatsen, moeder aarde en innerlijke impulsen van de ziel.Volg je eigen weg lieve mooie ziel, kom thuis in je hart en laat je begeleiden. Jij bent hier met een reden en er is voor jou een prachtige plek hier. Jouw thuis is niet een fysieke plek, het is jouw sterren afkomst, je zielsmissie die jou hier laat landen. Ga door je pijn heen, accepteer de diepe heimwee in jezelf, de eenheid en laag voor laag breng jij jezelf hier thuis. Niemand kan het voor jou doen alleen jij zult de keus moeten maken om werkelijk JA tegen je leven hier op aarde te gaan zeggen. Het universum zal je alles brengen om je missie te gaan leven. Dit maakt jouw leven hier geaard!
Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page