top of page

Over

Odith Engelen

Voice & Soul Healing

Al op jonge leeftijd begon ik met onderzoeken naar mijn zelf, wat ik allemaal aanvoelde en zag, en wat ik hier toch kwam doen op deze beetje gekke planeet voor mij. Ik voelde zo veel aan van de wereld, ik voelde me anders, niet passen tussen mijn omgeving, het was een zoektocht naar het zoeken naar mijn thuis. De vraag wat kom ik hier brengen, hoe is de ziel ontstaan en waarom zijn we hier was het vuur wat mij vooruit hielp.

 

In 2012 werd mijn ziel wakker en begon mijn pad van heling, mezelf vrij maken om hier te gaan doen waar ik voor kom. Ze haalde ik overal een deel van mijn waarheid op in verschillende opleidingen van body awareness met yoga, chakra healing, soul loss, energetische therapie, multidimensionale healing en inwijdingen voor het helen van mijn vrouwelijke energie. Het helen van mijn ziel was onderdeel van mijn taak als de gewonde healer. Eerst mocht ik mijn eigen ziel helen om zo er voor de ander te kunnen gaan zijn. De rode draad van mijn levenspad staat dan ook in het teken van incarnatie, geboorte en diep ziel duiken. Een grote nieuwsgierigheid naar de ziel, het goddelijk zelf, het universum, de celestial wereld en deze in verbinding brengen met het aardse.

Tijdens een mystieke plant medicijn reis in 2021 werd ik terug gebracht naar mijn planeet van oorsprong en haalde een bijzondere herinnering op in klank, gevoel en kleuren. Ik werd op dat moment diep in mijn lichaam verankerd, niet meer zoeken daarboven maar ik mocht hier gaan landen, écht landen. Dit was een warmte die ik nog niet eerder had ervaren met zoveel liefde. Voor deze reis waren geen woorden als alleen de sterke boodschap die doorkwam dat mijn stem en de natuur voor mij heel belangrijk zou gaan zijn. Ik ontving de klanken van mijn essentie en voelde mijn celestial zielsmissie binnenkomen. De klanken brachten zoveel vreugde want ik zong ze al jaren voor mezelf. Het was een welkom thuis met mijn anders zijn, mijn essentie kreeg een bedding. Mijn pad was ineens heel helder en wat ik mocht gaan doorgeven.

 

De maanden daarna kwam ik in een stroming van grote veranderingen, Het was tijd om als celestial soul en voice healer kanaal te gaan zijn voor de geboorte van licht van andere werelden. Als healer geef ik via mijn stem, het helend medicijn via mijn handen in herinnering door aan iedereen die deze kan en wil ontvangen. Met mijn helder voelen open ik als vanzelf lagen in het bewustzijn en help ik de ander om door diepere lagen te gaan. Het is wie ik ben en het geeft me heel veel vreugde om dit te mogen doorgeven. 

Leven vanuit je essentie 

 

Als sensitieve / celestial ziel is het nodig om je eigen energie weer te herinneren, weer toe-eigenen en dan kunnen deze zielen zich pas echt thuis voelen. Vaak nemen we zoveel van anderen over dat we niet weten wat nog echt van ons zelf is. Als je je vrij maakt kom je thuis in je eigen centrum. Ik geloof er in dat iedereen een eigen essentie heeft te vinden via het pad van de eigen waarheid. Dit is de unieke zielsexpressie die leeft in jouw hart.

Volg mij ook op Youtube voor meer soundhealing, licht taal en meditaties!
bottom of page