top of page
Galactisch channeler.JPG

Light Language

De herinnering van licht taal

Light Language (Licht taal) is de taal van de ziel, deze begrijp je niet maar voel je. Het is de herinnering die de ziel herkent. Met het ontvangen van licht taal gaan we uit het begrijpen naar innerlijk weten. Een gevoel van thuiskomen.

 

Licht taal is een vorm van communicatie die menselijke beperkingen rond de betekenis van woorden omzeilt. In tegenstelling tot de taal die we kennen en bestaat uit symbolen en geluiden die we als samenleving of cultuur onderling hebben afgesproken. Lichttaal heeft geen vast alfabet. Lichttaal is dan ook eigenlijk een overkoepelende term die verschillende talen omvat van zogenaamde Galactische Lichtwezens, de familie van licht.

Wat is licht taal?

In taal zit frequentie en onze stem zegt veel over wat we bedoelen. Het is een energie die we uitspreken. Onze taal van tegenwoordig is uit verband gehaald en door de vele jaren heen omgezet tot wat het vandaag is. De taal van het licht is een frequentie omgezet in klank, deze is niet vervormd of omgezet. Het hoofd begrijpt de klank niet omdat we de woorden niet spreken vanuit logica of een aangeleerd patroon. Hierdoor kan de persoon die kanaal is voor het hogere licht deze codes ontvangen in klank. De klank bevat een patroon van codes omgeven met licht fragmenten. Het is de ziel die deze herkent en we voelen intuïtief waar de klanken binnen komen. De klanken brengen een herinnering omhoog in de ziel die de klanken hoort. Vanuit mijn reis in werken met licht taal heb ik gehoord dat er verschillende talen zijn. Ik geloof er in dat we allemaal iets speciaals hier komen brengen en dus allemaal een eigen afstemming hebben. Iedere lichtwerker is dus uniek! Zo ontvang ik als kanaal de afstemming met het pleiadisch licht door. 

Waarom spreek ik deze taal?

 

Voor mij is het spreken van licht taal de verbinding die ik heb met mijn afstemming met de Pleiaden. Deze licht verbinding is op mijn pad wakker geworden in 2017. Het was als thuiskomen. Maar om deze klanken te gaan spreken vraagt om voorbereiding omdat we in verbinding komen met deze hogere licht delen in onszelf. Het was duidelijk voor mij dat spreken van klank met zoveel licht vraagt om verantwoordelijkheid en zuiverheid. De taal kwam eerst voor mijzelf binnen als heling en transformatie. Er kwam een tijd van samenwerken met mijn gidsen en het ontvangen van het pleiadisch licht. In privé sessies kwamen er al af en toe klanken door mij heen, echter ineens stopte het, als ook het werken met mensen. Er kwam een grote verandering in mijn leven en daarna opende de poort zich weer. Tijdens een mystieke plant medicijn reis kwam ik in verbinding met mijn planeet van oorsprong en ontving de klanken als overdracht. De natuur en mijn stem zou belangrijk gaan zijn. 9 maanden later was ik er klaar voor om dit te gaan delen. Dit keer was ik er echt klaar voor om na 5 jaar dit door te gaan geven. Het is nu wie ik ben en wat ik kom brengen. Tijdens de Celestial Voice Healing ontvang ik deze licht taal, het is een combinatie van klank heling en overdracht van licht taal. 

 

Licht taal en Sound Healing

In een Celestial Voice Healing sessie stem ik mijzelf af op jouw ziel en (als het de bedoeling is) jouw licht familie. Je ontvangt de klanken die nodig zijn om weer een laag dieper te komen bij jouw ziel. Herinneringen kunnen worden op gehaald en energie kan weer gaan stromen.

De Celestial Voice Healing kan fysiek plaats vinden of op afstand via Skype.

YouTube free meditations

bottom of page