top of page

Acerca de

Soul Healing

Deze sessie is speciaal afgestemd op jou en wat er voor jou naar voren komt in jouw zielsproces en het quantum veld. In deze sessie kun je een vraag inbrengen of het verlangen om jezelf te ontmoeten. Wat staat er in de weg? Wat is het dat je zoekt, nodig hebt of wat zou je graag willen op dit moment in je leven? Wat mag gezien worden zodat jij meer jezelf kunt gaan zijn.

Het helend veld komt als vanzelf naar voren als we jouw intentie neerzetten, hierop volgt de healing. Dit kan zijn met een combinatie van reading, energie overdracht, chakra clearing of energie werk. Geen sessie is hetzelfde omdat er altijd precies naar voren komt in de energie wat gezien wil worden voor stroming. Deze healing is multi dimensionaal, dit wil zeggen dat de healing verbonden is met meerdere dimensies van wie jij bent buiten ruimte en tijd. Doordat ik als healer multi dimensionaal afgestemd ben brengen we jou in verbinding met jouw (over)ziel en eventueel zielen delen uit andere dimensies die zo bij jou terug kunnen komen. Dit voelt dan ook als een warm thuiskomen en brengt talenten uit vorige levens weer bij je terug. 

 

Soul Healing kan je ondersteunen in het vinden van de balans in jezelf, de liefde voor je zelf te versterken en meer heel te worden. Als hoog sensitieve/starseed ziel stap je weer in je eigen licht en frequentie. Deze sessie is vooral afgestemd op de hogere verfijnde energieën omdat dit de pure staat van jou zijn is. We laten tijdens de sessie jouw zielsenergie meer aarden hier. Dit is voor veel sensitieve zielen nodig om zo thuis te komen in je lichaam en weer te voelen wie jij bent. Het is een zachte manier van heling in verbinding met het aarde element. Vanuit de vrouwelijke energie ontstaat er dan ook een embodiment healing. 

 

Reserveren prive sessie:

  • Privé Soul Healing sessie 60 minuten € 99,-

  • Afstandhealing sessie 30 minuten € 49,-

(de afstandhealing sessie kan alleen geboekt worden als je een 1e sessie hebt gehad)

Waar:

Online via Zoom of op locatie in Beek en Donk

1 sessie

60 minuten

€ 99,-

4 sessies

60 minuten

€ 366,-

(€30,- korting)

6 sessies

60 minuten

€ 544,- 

(€51,- korting)

Heb je een vraag?

Get in touch!

Thanks for submitting!
bottom of page