top of page

Acerca de

Soul Healing

Deze sessie is speciaal afgestemd op jou en wat er voor jou naar voren komt in jouw zielsproces en het quantum veld. In deze sessie kun je een vraag inbrengen of het verlangen om jezelf te ontmoeten. Wat staat er in de weg? Wat is het dat je zoekt, nodig hebt of wat zou je graag willen op dit moment in je leven? Wat mag gezien worden zodat jij meer jezelf kunt gaan zijn.

Het helend veld komt als vanzelf naar voren als we jouw intentie neerzetten, hierop volgt de healing. Dit kan zijn met een combinatie van voice healing, energie overdracht, chakra clearing of energie werk. Geen sessie is hetzelfde omdat er altijd precies naar voren komt in de energie wat gezien wil worden voor stroming. De healing is multi dimensionaal dit wil zeggen dat de healing verbonden is met meerdere dimensies. Doordat ik als healer multi dimensionaal afgestemd ben brengen we jou in verbinding met jouw (over)ziel en eventueel zielen delen uit andere dimensies kunnen zo bij jou terug komen. Dit voelt dan ook als thuiskomen.

 

Soul Healing kan je ondersteunen in het vinden van de balans in jezelf, de liefde voor je zelf te versterken en meer heel te worden. Deze sessie is vooral afgestemd op de hogere verfijnde energieën omdat dit de pure staat van zijn is. We laten tijdens de sessie jouw energie meer aarden hier. Dit is voor veel sensitieve zielen nodig om zo thuis te komen in je lichaam. Het is een zachte manier van heling in verbinding met het aarde element. Vanuit de vrouwelijke energie ontstaat er een embodiment healing. 

Duur: 60 minuten.

1 sessie

60 minuten

€ 99,-

4 sessies

60 minuten

€ 366,-

(€30,- korting)

6 sessies

60 minuten

€ 544,- 

(€51,- korting)

Heb je een vraag?

Get in touch!

Thanks for submitting!
bottom of page