top of page

Zelfliefde, de geheime reis naar je twin/tweelingziel


Liefde, het is de drijfveer in de mens hier op aarde. Voor mij is het de magie als rode draad in mijn leven. Liefde is mijn grootste leermeester en heeft mij gebracht bij mijn ware twin. Dit was een reis van karmische verbindingen doorleven en loslaten. Waarin de False twin mijn activatie was voor zelfheling.


Het was een reis door de donkere kant van de liefde. De liefde waarin je jezelf verliest in de ander. De liefde waarin je niet zonder de ander kan, de ander op een voetstuk plaatsen en niet kunnen loslaten omdat je de ander als bron van liefde ziet. Dit was een diep verlangen om samen te zijn vanuit eenzaamheid. Het putte mij uit van al die jaren dat ik liefde buiten mijzelf zocht. Niet wetende dat dit de geheime reis naar mijn twin was.


Ik zocht liefde omdat ik wist dat het bestond. Maar door het zoeken bleef ik naar buiten gericht. Ik had de ander nodig, ik had de liefde nodig. Zo kwam ik 11 jaar geleden, na een intense ontmoeting, met een andere ziel in de herinnering van het heilig huwelijk. De liefde van het mannelijke en het vrouwelijke, het vuur van samensmelten. Dit was de start op mijn ontwaken en op weg naar heling. Jaren heb ik in ongezonde relaties gezeten en was de man mijn zoektocht. De man in mijn leven was mijn intens verlangen, daar wilde ik al mijn liefde aan geven. Maar ik had niet door dat ik mezelf tekort deed, uitputte en langzaam op de achtergrond zette. Nadat ik totaal leeg was in een relatie kon ik niet anders dan werkelijk naar binnen te gaan kijken. De leegte onder ogen komen. Waarom was ik zo gericht op de ander en voelde de ander als mijn alles. Een pijn in mijn hart, alles voor de liefde dacht ik.


Toen ik eenmaal klaar was met zoeken omdat ik het gewoonweg niet meer wilde kwam ik in ontmoeting met mijn eigen liefde. Deze liefde was voelbaar onder mijn tranen van eenzaamheid en pijn van verlating. Daar stapte ineens een mooie vrouw in mijn lichaam. Iets in mij omhelsde mijn pijn en dit voelde als een samensmelting met een goddelijke energie. Diep in de pijn van verlating en eenzaamheid kwam ik thuis. Ik voelde een heelheid in mijzelf, zo veel liefde en zo veel rust. Nog nooit had ik dit gevoeld, ik had mezelf gedragen en verankerde in mijzelf de liefde voor mijn eigen wezen. Mijn ziel kwam thuis in heelheid. In de armen van mijn eigen liefde. Een huwelijk in mijzelf.


Na deze ervaring is mijn leven radicaal omgegaan. Ik was thuis, de prachtige vrouw in mij. Ik zocht niet meer om mij heen, ik keek naar binnen. Zo liet ik alles los wat mij niet meer diende, als ook de gedachte van de false twin flame waar ik aan vast bleef houden. De belofte met mezelf zette ik krachtig neer. Ik ben klaar met zoeken, het is nu tijd voor mij, ik ben mijn eigen geliefde. Ik leef voor mijzelf. En zo stopte ik met zoeken en genoot van mijn tijd alleen, samen met mijn schoonheid, liefde en ziel. Het ‘ja’ woord gaf ik aan mijzelf. Mijn liefde ontvouwde zich zichtbaar in mijn tuin met alle bloemen, planten en groenten. Overvloed in liefde en schoonheid was nog nooit zo intens geweest als dat moment.


Een grote wens was naar Italië gaan en daar in de bergen in de natuur te verblijven. Het huis kwam naar mij toe en zo vertrok ik naar Italië. Het was een fijne maand waarin ik werkelijk genoot van mijn eigen aanwezigheid, zijn in de rust met mezelf. Het huis was een heling voor mijn lange reis die ik had afgelegd. Ik stapte binnen en voelde, dit is de plek waar ik mezelf eindelijk heel. En dat gebeurde, de plek, de energie, mijn wens om thuis te komen.


En toen op de reis terug naar huis kwam ik in de bergen van Zwitserland. Het regende en ik was bijna de weg kwijt, de B&B waar ik had gereserveerd kon ik niet vinden. Na een lange omweg kwam ik aan op de plek van bestemming. Een overnachting als tussenstop naar huis. En daar op dat moment, niet wetende dat er iets ging gebeuren, ontmoette ik mijn ware twin. En dit keer zocht ik niet, hij kwam naar mij toe. Hij was degene in onze verbinding die zich opende, puur en open vanuit zijn hart. Ik had 3000 km, alleen, op weg naar mijn hartenwens gereisd, en ik ontmoette de weerspiegeling van mijn hartenwens in mijn buitenwereld met mijn eigen ziel.


Deze magische reis naar liefde heeft daar de deuren geopend naar mijn diepe innerlijke liefde voor mijzelf. Een reis die ik ineens begreep, rust bracht en een diep innerlijk weten. Het was een intense reis en groei naar onvoorwaardelijke liefde. Een voorbereiding om thuis te komen bij mezelf in liefde en de authentieke essentie van wie ik werkelijk ben. Daar ben ik iedere dag dankbaar voor en is de brandstof voor mijn ziel om te groeien en te kiezen voor mijn ware zelf en onvoorwaardelijke liefde. Deze liefde brengt mij thuis, in wie ik ben, mijn heelheid.


In 2022 zijn er veel zielen hun tweelingziel tegen gekomen. Dit is geen makkelijke reis want in de ontmoeting zie je als 1e jouw ware zelf, de liefde die je bent, wie je altijd al was. Daarna komt er een tijd van loslaten van alles in je leven wat niet meer aansluit bij wie je werkelijk bent. Je hebt namelijk een spiegel gekregen wie je werkelijk bent in de ogen van je andere helft. Je hebt elkaar 'wakker' gemaakt. Relaties, werk, woonplaatsen, oude overtuigingen of manieren van denken zullen als vanzelf wegvallen of je kiest hier niet langer voor. Je weet immers wie je bent. Je leven is na deze ontmoeting niet meer hetzelfde, dat voel je in iedere cel van je lichaam en vooral in de liefde die je voelt voor je tweelingziel.


Voel jij dat je een tweelingziel bent of heb je jouw tweelingziel al ontmoet? Dan is het belangrijk dat je alle aandacht op je eigen proces richt en hoe meer jij jezelf gaat zijn hoe meer je als vanzelf deze liefde in je wereld ziet verschijnen. Heb je twijfels over jouw tweelingziel en blijf je in een cirkel gaan van aantrekken en afstoten of voelt het als een oneindige zoektocht naar union? Misschien blijf je vasthouden aan een karmische verbinding en kan jouw ware twin je nog niet vinden. Neem tijd om een coach of healer te vinden die jou kan helpen of begeleiden naar jezelf, jouw rust en anker zodat je uit de hechtingen stapt die je buiten jezelf houden. Er is veel te vinden over het pad van de tweelingziel, volg de synchronische aanwijzingen en je komt vanzelf daar waar je mag zijn!6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page