top of page

Vertrouwen in het universum


Zoals de donkere diepte van de zee, haar krachtige golven en indrukwekkende mysterie, is het ook de ziel die zo diep kan raken met haar krachtige golven die het leven even overhoop kan gooien en je brengt in de mysterie van het leven.


Vertrouwen hebben in je pad en dat het universum je altijd precies brengt wat je nodig hebt (ook al wordt dat door het ego niet altijd als positief beschouwd) is balsem voor de ziel. Vertrouwen is de basis van een leven waarin je bezield kunt leven.


Leven vanuit je ziel vraagt om keuzes te maken vanuit je hart. Een sprong in het diepe misschien wel.


Als je je hart volgt trek je als vanzelf het pad voor je hoogste bestemming aan. Een bestemming waarin je groeit en leert door en van de liefde.


Je zend hiermee een frequentie uit die mensen, plaatsen en ervaringen naar je toe zal brengen. Als het je opent voor liefde en leert groeien naar een groter bewustzijn is het altijd voor jou bedoelt.


Echter als je het pad loopt van je hoofd, het beperkte ego volgt, in termen dit is goed en dit is fout, trek je ervaringen aan op je pad waarin je gaat strijden, vechten of vluchten. De ziel zal steeds harder aan je deur kloppen om jou te kunnen bereiken.


Leven vanuit je ziel vraagt om overgave, moed, vertrouwen en luisteren naar je hart.


Hoe pijnlijk, rommelig of niet begrijpelijk soms ook, is het de ziel die aan het stuur wil komen. De chaos die volgt of het ‘niet weten’ mag omarmd worden met liefde. Het is tijdelijk, tot je ziet wat er aan de horizon staat te wachten.


Life is a mystery 💕

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page