top of page

De ziel wil speels onbevangen en vrij zijn.Leven door de ogen van een onbevangen kind, verwonderd, speels, puur en open voor alles. Dit is de essentie van de ziel die tijdloos is en dus geen volwassenheid kent. Ze IS.


Hoe komt het dat als we volwassen niet meer zo onbevangen en speels in het leven staan?


Voor mij is leven vanuit mijn ziel noodzakelijk om verankerd te zijn hier in mijn lichaam. Een diep verlangen om de verbinding met mijn ziel op te zoeken vormt mijn leven. Maar dit is helaas niet de normale standaard in de maatschappij, de wereld van alle dag. De maatschappij heeft ons gevormd in een manier van leven die voor mij niet strookt met mijn ziel en innerlijk leven. Soms voel ik mij als een sjamaantje die door de sluiers kijkt van de wereld zoals die nu is.


Het pad van het bekende doorgeven.


We volgen de weg die voor ons is uitgelegd. Velen zetten voetstappen op het pad wat al bewandeld is, de bekende weg. We leren van onze ouders welke stappen we moeten zetten om volwassen te worden, om te leven in de volwassen wereld. Maar weten zei eigenlijk wel hoe het moet? Leven zei vanuit hun onbevangen en speelse vrijheid? Of vanuit wat ‘hun’ is verteld. Durfden zei van het pad af te stappen?


Authentiek zijn is vorm geven aan nieuwe wegen, mensen inspireren om te openen.


Mijn leven staat in het teken van uit de lijntjes kleuren, mijn eigen voetstappen neerzetten die nieuw en anders zijn. Vanuit speelsheid met nieuwe vormen, nieuwe ideeën een nieuwe manier van kijken. Huppelend als een verwonderd kind, puur, raakbaar en open. Vrij in mijn beslissingen, vrij in het volgen van mijn ziel, speels nieuwe wegen en manieren ontdekken. Een leven creëren vanuit mijn sensitieve en open staat van zijn.


Een echt nieuwetijdskind. Geboren om het nieuwe vorm te geven.


Herken jij het dat je altijd je eigen weg aan het zoeken bent? Niet past bij de dagelijkse wereld van alledag, vaak een buitenbeentje bent, of je plekje hier op aarde blijft zoeken? Dan ben jij misschien ook die mooie ziel die hier een nieuwe vorm van leven en licht komt brengen!

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page