top of page

Divine Feminine Circle

Finding inspiration in your feminine wisdom.

Vrouwen Healing

Healing the Divine Feminine

Aanstaande zondag ochtend 19 maart komen we samen in een fijne beding voor spirituele, intuïtieve ontwikkeling, healing en meditatie. Deze ochtend is voor de sensitieve vrouw die graag zichzelf wil ontmoeten, dichter bij zichzelf wil komen, haar intuïtie en fijngevoeligheid wil eren en versterken. De vrouw die ervoor kiest om naar haar innerlijke wereld te kijken om zo zichzelf te gaan helen en haar leven vanuit schoonheid, warmte en liefde te gaan vormgeven. Iedere vrouw is uniek en heeft haar eigen schoonheid, in deze cirkel kom jij dichter bij wie je bent!

Deze maand gaan we de diepte in met het thema van de Equinox, lente energie. We stemmen ons af op zachtheid, kwetsbaarheid en de verbinding met moeder aarde. Wat mag er open gaan en geboren worden in jou, wat mag er ontwaken in jou.

Deze ochtend bestaat uit meditatie, healing, spirituele ontwikkeling, muziek en klank. Voor de vrouw die voelt dat ze klaar is voor leven vanuit haar ziel en haar leven vanuit hier vorm gaat geven. Jouw schoonheid is uniek en nodig op deze mooie aarde! Ben jij erbij? 

Waar? 
Noord Brabant, Aarle Rixtel. Je bent van harte welkom!

Wanneer? 
1x in de maand op zondag ochtend van 10:30 tot 12:30

 

Je kan eenmalig aansluiten om kennis te maken en daarna kun je doorgaan voor 4 cirkels. We komen samen met prachtige gelijkgestemde fijngevoelige vrouwen die allemaal op reis willen gaan naar bewustzijn, liefde en schoonheid. 

 

Prijs?

1e kennismaking cirkel €45,-

Aansluiten voor 4 cirkels: €160,-

Aankomende cirkel 19 maart 2023.

bottom of page